Dostava robe i poštarina

 

Dostava se vrši dostavnim službama Hrvatske pošte d.d. ili  GLS-om, te je trenutno raspoloživa na cjelokupnom teritoriju Republike Hrvatske i Republike Slovenije. Ostale državljane Europske unije i/ili državljane trećih zemalja molimo da nas kontaktiraju putem maila ili telefonom.​

Mogućnosti dostave ovise o adresi isporuke, vremenu u kojem ste ostvarili kupnju i dostupnosti proizvoda.​

Mogućnosti dostave:​

Republika Hrvatska

Lokalno preuzimanje u trgovini Mabel – Besplatno​

Prilikom preuzimanja robe potrebno je predočiti potvrdu narudžbe, pod uvjetom da je riječ o kupcu. Ukoliko druga osoba preuzima narudžbu u Vaše ime , potrebno je predočiti identifikacijsku ispravu.​

Dostava na kućnu adresu

– Standardna dostava – 5,00 € / Besplatno iznad 70,00 €

Rok za dostavu može varirati između 2-5 radnih dana, ovisno o adresi dostave.​

– Brza dostava – 9,00 €​

Rok za dostavu može varirati između 1-2 radnih dana, ovisno o adresi dostave.​

Prethodno navedeni rokovi isporuke mogu se produžiti u slučaju otoka i udaljenih područja.

 

Republika Slovenija

– Standardna dostava – 9,00 €

Rok za dostavu može varirati između 2-5 radnih dana, ovisno o adresi dostave.​

Dostave se vrše samo radnim danom.

 

Naručena roba biti će složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja naručene robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, te odbiti preuzeti isporučenu robu na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.
Provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu, a naknadne reklamacije se ne uvažavaju.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi, te ako Kupac nakon 30 dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od Prodavatelja, odnosno od dostavne službe, mora obavijestiti Prodavatelja kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska. Ukoliko Kupac ne podigne pošiljku od dostavne službe u roku od 5 radnih dana, pošiljka se vraća Prodavatelju.

Sa dostavljenim proizvodom se dobiva račun i dostavnica.​

Na dan dostave dostavna služba će vam poslati SMS poruku na broj mobilnog telefona koji ste ostavili prilikom izrade narudžbe, kojom će vas obavijestiti da će isporuka biti na taj dan te poslati broj pošiljke za navedenu isporuku.