Ukoliko tražite pouzdanog partnera koji se bavi veleprodajom šešira i kapa, došli ste na pravo mjesto!

Poduzeće Mabel d.o.o. bavi se veleprodajom od 1992. godine te smo u segmentu pokrivala za glavu jedni od vodećih veleprodaja na području Republike Hrvatske i regije.  Kao poduzeće koje cijeni svoje kupce, uvijek težimo unaprijediti našu ponudu i uslugu te zadovoljiti potrebe Vašeg poslovanja.

Svim pravnim i fizičkim osobama zainteresiranim za poslovnu suradnju nudimo široki asortiman proizvoda te povoljne uvjete suradnje. Bez obzira jeste li obrtnik, trgovački lanac, butik ili online trgovina, vjerujemo da će naša ponuda šešira i kapa zadovoljiti Vaše zahtjeve te da će biti atraktivna za Vaše kupce.

Prije nego što nastavite s registracijom, molimo vas da pažljivo pročitate sljedeće informacije:

  • Registracija je potrebna kako biste pristupili našem veleprodajnom portalu i imali mogućnost pregleda našeg veleprodajnog cjenika te postavljanja narudžbi.
  • Pristup veleprodaji je namijenjen isključivo poslovnim partnerima, distributerima i trgovcima koji se bave prodajom naših proizvoda.
  • Molimo Vas da osigurate da pružene informacije tijekom registracije budu točne i ažurirane. Nepotpuni ili netočni podaci mogu dovesti do odgode obrade Vašeg zahtjeva.
  • Vaša registracija podložna je odobrenju. Nakon što podnesete zahtjev, naš tim će pregledati Vaše podatke i kontaktirati vas u najkraćem mogućem roku.
  • Registracija ne garantira automatsko odobrenje za pristup veleprodajnom portalu. Zadržavamo pravo odbiti zahtjeve bez dodatnih obrazloženja.
  • Vaše informacije će biti tretirane u skladu s našom politikom privatnosti. Nećemo dijeliti vaše podatke s trećim stranama bez vaše izričite suglasnosti.

Molimo vas da nastavite s registracijom i popunjavanjem svih obaveznih polja. Za bilo kakva dodatna pitanja ili pomoć, slobodno nas kontaktirajte.

 

Hvala Vam što ste odabrali surađivati s nama!